LASTBILSBRUDAR

.

lördag, mars 2

Bea - Ljusare tider

Åh , så härligt det har varit att jobba i veckan ! Det börjar ljusna redan när jag lämnar Gävle och sen håller det i sig enda tills jag kommer tillbaka. Har fått värma mig i solens strålar hela jobbveckan. Lovley !

Har även fått mitt personliga passerkort nu , känns bra :)

Kan även meddela att jag från och med April kommer gå ner som behovsanställd på kasinot. Lite blandade känslor kring det men med jobb på heltid så blir det ett otroligt pusslande för att få schemana stt gå ihop . Är otroligt tacksam över att jag hade möjlighet att gå ner som behov och inte tvingas sluta , jag trivs ju som fisken i vattnet och kommer nu kunna hoppa in när det behövs och jag kan. Så mars är sista månaden jag kommer vara schemanlagd. Då har jag spenderat knappt två år bakom Blackjackbordet. Tiden går så fort !

Ikväll är det i alla fall dags för ett pass. Sedan är jag ledig imorgon innan det är dags att köra fyradagarsvecka . Sa jag inte att jag skulle ha en full kalender snart ;)? I like it ! Det är så mycket skönare att vara ledig när man vet att det är på begränsad tid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar