LASTBILSBRUDAR

.

lördag, mars 16

Bea - Helgjobb

Då pausar jag lite ifrån långledigheten genom att vara på väg emot ett pass på kasinot. Felbedömde tiden lite och är nu på stan cirka en halv timme innan jag börjar. Hm .. Tur för er, så hinner jag skriva lite här.

I onsdags hade jag Josefine med mig som praktikant , hur kul som helst ! Dagen gick otroligt fort när man hade någon att prata med. De flesta man pratat med undrats om det inte blir ensamt att sitta själv hela dagarna, men faktum är att jag gillart! Jag är ur och i så mycket och träffar så mycket människor ändå så det gör mig ingenting att jag sitter ensam i lastbilen några timmar. Sen är jag ju lite snedvriden med på så sätt att jag älskar att köra ensam. Ska jag hem till Edsbyn en vända njuter jag till fullo när det bara är jag, hunden och musiken i bilen de knappa två timmar det tar att köra dit. Det och en hel del andra aspekter gör att ju längre tiden går , desto mer säker blir jag på att jag valt rätt yrke.

Med kvällens pass inräknat har jag nu tre pass kvar som schemanlagd croupier. Fet kommer bli konstigt att inte gå hit varje helg. Samtidigt så blir det nog skönt med att inte jobba dubbelt. Men det blir nog bra, jag kommer ju kunna hoppa in och ta något pass nu och då , samtidigt som jag kommer få lediga helger.

Nu rinner tiden iväg , dags att dela lite kort !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar